MOTOR
Esports 06/02/2011

Robert Kubica s'ha trencat el braç, la mà i la cama dreta en l'accident

El pilot de Fórmula 1 ha tingut l'accident a un ral·li italià, quan el seu Skoda s'ha sortit de la carretera i ha impactat contra el mur d'una església

Redacció
1 min
Robert Kubica s'ha lesionat de gravetat.

BarcelonaEl pilot polonès de Fórmula 1, Robert Kubica, té múltiples fractures al braç, la mà i la cama dreta, segons ha informat l'escuderia Lotus a través d'un comunicat.

"Després d'haver estat sotmès a proves mèdics de manera exhaustiva, a Robert Kubica se li han diagnosticat múltiples fracturres en el seu braç, cama i mà dreta", diu la nota; que també informa que el pilot està sent operat a l'hospital Corona de Pietra Kigure, proper a Gènova, al nord d'Itàlia.

El pilot ha patit un accident greu aquest diumenge al ral·li "Ronde di Andora" quan el seu Skoda Fabia s'ha sortit de la carretera i ha xocat contra el mur d'una església. A conseqüència de l'impacte, el polonès ha quedat atrapat a l'interior del vehicle i ha hagut de ser rescatat pels bombers. En canvi, Jacub Gerber, el seu copilot, n'ha sortit il·lès.

Segons informa la premsa italiana, les restes del vehicle han estat posades a disposició dels investigadors per determinar si l'accident pot haver estat provocat per una averia o un problema mecànic.

stats