COPA DEL REI
Esports 18/12/2014

L'Hospitalet s'acomiada de la Copa amb un gran empat al Calderón (2-2)

L'equip de Kiko Ramírez gairebé aconsegueix guanyar al camp de l'Atlètic

BarcelonaL'Hospitalet s'ha acomiadat de la Copa amb un magnífic empat al camp de l'Atlètic de Madrid (2-2). Després de perdre el partit d'anada per 0-2, l'equip de Kiko Ramírez ha donat la cara i segons Simeone, tècnic local, el porter Oblak ha evitat la derrota.

Contra un equip amb molts suplents, L'Hospi ha buscat sempre el gol però ha rebut un gol de Mandzukic als 16 minuts, resultat que s'ha mantingut fins la segona part. L'equip riberenc ha estat capaç d'empatar amb un gol d'Alcaraz en el 67. Però de nou Mandzukic ha marcat pels locals. Ara, Alcaraz tenia el dia i ha signat l'empat amb un gran gol als 85 minuts. L'Atlètic de Madrid s'enfrontarà al Reial Madrid als vuitens de final.

Atlètic de Madrid: Oblak; Gámez, Giménez, Lucas, Iván Pérez; Koke (Carlos Ramos, m. 84), Saúl, Mario, Cristian Rodríguez; Raúl Jiménez i Mandzukic (Keita, m. 84).

L'Hospitalet: Craviotto; Peque (Aleix Coch, m. 75), José, Agustín, Valentín; Canario (Iu, m. 60), Barrera, Alcaraz, Carreras (Eric Via, m. 80); Bueno; i Joel.

Gols: 1-0, m. 17: Mandzukic. 1-1, m. 68: Alcaraz. 2-1, m. 74: Mandzukic. 2-2, m. 85: Alcaraz.

Àrbitre: Melero López (C. Andalús). TG: Mandzukic (m. 32),Cristian Rodríguez (m. 35) i José Rodríguez (m. 78).