MUNDIAL DE RUGBI
Esports 26/09/2011

L'Argentina derrota Escòcia en un final d'infart (13-12)

L'Argentina derrota Escòcia  en un final d'infart (13-12)

L'Argentina va aconseguir una victòria agònica contra Escòcia (13-12), en un partit en què els sud-americans van anar al darrere en el marcador durant 70 minuts i que va remuntar en un final dramàtic. Els pumas es van avançar, però la lesió de Lobbe va permetre que els escocesos donessin la volta al resultat abans del descans. En el segon temps els argentins van empatar a 6, però van cometre molts errors en l'elaboració i Escòcia ho va aprofitar per distanciar-se fins al 6-12. Tanmateix, González Amorosino, després de superar tres placatges, va aconseguir l'únic i decisiu assaig del duel. Amb aquest triomf, l'Argentina manté vives les opcions d'acabar entre les dues primeres del grup B.

D'altra banda, Irlanda va derrotar Rússia (62-12) i es manté com a líder del grup C. En el grup D, la selecció de Samoa es va imposar a Fiji (27-7) i encara pot classificar-se per als quarts de final.

Primer triomf de la Santboiana

L'equip que entrena Lewis Williams va aconseguir la primera victòria de la temporada després d'imposar-se a l'Ordizia per 23-17, en un enfrontament molt disputat i que es va resoldre a favor dels catalans gràcies a l'efectivitat del xutador neozelandès Isaac Thompson, que va transformar tots els cops de càstig que va tenir.

La Santboiana va ser superior al conjunt guipuscoà i només els errors en les passades de mà van impedir que els locals poguessin apuntar-se una victòria més àmplia en el primer partit a casa del curs.