RUGBI
Esports 03/10/2011

L'Argentina derrota Geòrgia i segella el pas als quarts de final (25-7)

M. Molina

La selecció argentina de rugbi es va classificar per als quarts de final després de derrotar Geòrgia (25-7) en un enfrontament en què, malgrat el resultat, els pumas van haver de lluitar per aconseguir el triomf. Els georgians van finalitzar els primers quaranta minuts per davant del marcador (5-7), però la bona actuació de Felipe Contempomi -autor d'un assaig, dues transformacions i dos xuts a pals- i del jove Agustín Gosio va permetre que l'Argentina capgirés el marcador i aconseguís la victòria. Un resultat que els va situar a la segona posició final del seu grup i que els enfrontarà als quarts amb Nova Zelanda.

D'altra banda, Irlanda no va donar cap opció a Itàlia (36-6) i va fer miques les opcions transalpines de plantar-se a la següent ronda del Mundial; els irlandesos es van assegurar la primera posició del grup C i ara jugaran contra Gal·les.

Els altres dos partits de quarts de final -que es començaran a disputar a partir de dissabte- enfrontaran França amb Anglaterra i Sud-àfrica contra Austràlia.

Victòria de la Santboiana a domicili

La Santboiana va aconseguir la segona victòria consecutiva a la Divisió d'Honor -i la primera fora del Baldiri Aleu- després de derrotar amb contundència l'Universitat de Vigo (29-56). Els homes que entrena Lewis Williams van completar un gran partit i tan sols van passar algunes angúnies als primers minuts de la represa. Els de Sant Boi també van aconseguir un bonus ofensiu per anotar quatre marques.