Esports 01/09/2012

L'Atlètic de Falcao atropella el Chelsea a Mònaco

El colombià Falcao va marcar un hat trick al primer temps.

BARCELONA.El supercampió europeu és, des d'ahir, l'Atlètic de Madrid, que va apallissar per 1-4 el Chelsea a la final de Mònaco, amb la sensació de gairebé ni despentinar-se. Tres gols d'un Radamel Falcao superlatiu van deixar el matx vist per a sentència abans del descans, i Miranda, al minut 60, va encarregar-se de fer gran la golejada matalassera, reduïda només pel solitari gol de Cahill. Els blues no van poder fer res més que pregar perquè la humiliació no fos més gran a l'estadi Lluís II.

Ja des del començament, l'equip de Simeone va cavalcar en camp anglès, dominador de l'escena, poderós en atac. Vestit en un 4-1-4-1 molt atrevit, Adrián i Arda Turan van despullar la defensa anglesa per les bandes, centrant a l'àrea o rematant al segon pal. Falcao, una fera pel centre, va obrir aviat el marcador amb un deliciós toc sobre Cech i va fer gran la ferida amb un golàs per l'escaire abans del minut 20. Sobre l'afegit, el colombià va rematar una centrada de Turan per liquidar la final amb el 0-3.

Després del descans el Chelsea va intentar aturar la sagnia amb un canvi d'Oscar per Ramires. El campió de l'Europa League, més reservat que al primer temps, encara va ampliar l'avantatge al minut 60 per mediació de Miranda, però l'orgull dels guanyadors de la Champions va permetre que maquillessin el marcador quan faltava un quart d'hora, gràcies a un gol del central Cahill.