HANDBOL
Esports 05/09/2011

L'Atlètic de Madrid es cruspeix el Barça Intersport en la Supercopa

àlex Gozalbo
2 min
Konstantin Igropulo, jugador esquerrà d'origen rus del Barça Intersport, fent un llançament a porteria.

Barcelona.El BM Atlètic de Madrid va completar ahir el seu retorn a l'handbol amb una victòria contra el Barça Intersport (33-26) que engrandeix la seva llegenda. El club madrileny, que 17 anys després d'abandonar la competició ha tornat adquirint els drets esportius del Ciudad Real, va escenificar el seu potencial, tant a la pista, on va completar una segona meitat descomunal, com a la graderia, on va ser capaç de batre tots els rècords d'assistència amb 11.963 espectadors a Vistalegre.

El Barça Intersport de Xavi Pascual, autèntic dominador de la temporada passada, va viure un malson a Madrid, on el conjunt que entrena Talant Duixebàiev va saber anular virtuts que fins ahir semblaven perfectament consolidades. El BM Atlètic de Madrid va anar de menys a més en un partit que es va decidir en la segona meitat.

La defensa del vigent campió d'Europa va encaixar 20 gols en una segona meitat en què l'Atlètic de Madrid va trobar mil i un defectes a l'adversari. Ho va fer gràcies als espais que va generar Julen Aguinagalde, un pivot a qui els defensors del conjunt blaugrana mai van saber negar la recepció de pilotes.

Un dels jugadors de l'Atlètic de Madrid que va aprofitar més bé els dubtes defensius del Barça Inter sport va ser Nikolaj Markussen. El danès, que va anotar sis gols, va exhibir maneres de fer-se notar en atac, alternant sempre la posició dels seus llançaments.

A l'espera de poder recuperar el joc exhibit la temporada passada, el més destacat del conjunt blaugrana va ser la seva capacitat de continuar lluitant fins al final. Dani Sarmiento va exemplificar més bé aquesta virtut en un partit que, tot i així, el Barça Intersport va acabar perdent per set gols de diferència.

Com entre els anys 60 i 80

La secció d'handbol de l'Atlètic de Madrid, que va viure els millors moments de la seva història dels anys seixanta als vuitanta, va demostrar ahir, amb el tercer títol de la Supercopa, que la seva ambició de cara a la temporada que tot just comença és immensa.

El nou Atlètic de Madrid s'estrena en competició oficial amb un triomf que recorda al que va aconseguir el 5 de febrer del 1986 al Palau Municipal d'Esports d'Alacant. En aquella final, en què el Barça també va ser la víctima, els madrilenys van guanyar per 27-22.

stats