HOQUEI HERBA MASCULÍ
Esports 27/05/2011

L’Atlètic comença l’assalt al títol de lliga a Madrid

Els groc-i-negres disputen diumenge a les 11 del matí el primer partit de la final del play-off contra el Club de Campo

Oriol Malgosa
1 min
Els madrilenys van guanyar l'Atlètic en la final de la Copa del Rei

MatadeperaL’Atlètic de Terrassa buscarà diumenge la seva primera victòria en la final del play-off al títol de lliga. L’equip de Can Salas té el factor camp a favor en aquesta eliminatòria contra el Club de Campo, de manera que el primer enfrontament es jugarà a camp dels madrilenys. Una victòria groc-i-negre a Madrid facilitaria molt les coses al conjunt de Roger Pallarols, que en aquest hipotètic cas disposaria de dos partits al seu camp per aconseguir el punt que li donaria el títol.

Atlètic i Club de Campo reeditaran la final de la temporada passada en la qual els terrassencs van sortir victoriosos. En aquella ocasió, l’Atlètic tenia el factor camp en contra però va aprofitar el fet de jugar el primer partit a casa per guanyar i va rematar la feina en el segon enfrontament a Madrid.

Per aquest important partit, Roger Pallarols té la única baixa de Jordi Carrera, que va patir una lesió al genoll en les semifinals i que és dubte per jugar la setmana vinent. L’enfrontament es podrà veure en directe per la web de la federació espanyola (www.rfeh.es/hockeytv/retransmisiononline), que transmetrà tots els partits de la final masculina i femenina. En l’apartat femení, la Reial Societat es va imposar en el primer partit de la final al Club de Campo i demà buscarà a Madrid la victòria que li donaria el títol. El partit començarà a la una del migdia i en cas que hi hagi tercer partit, aquest serà diumenge a la mateixa hora.

stats