Esports 28/08/2012

L'Espanyol ja té el davanter que buscava: Longo

Jordi Mestre
1 min
Samuele Longo en un partit de pretemporada amb l'Inter.

BARCELONA.L'Espanyol va tancar ahir la cessió del davanter italià Samuele Longo, procedent de l'Inter de Milà. El club blanc-i-blau podrà disposar del jugador durant un any, però el contracte pactat amb l'Inter no inclou el dret de compra. És el mateix tipus de cessió que la de Coutinho, que també va arribar de l'Inter.

Samuele Longo (Valdobbiadene, Vèneto, 1992) és un davanter espigat, de bones condicions tècniques i olfacte golejador. Format al planter del Treviso, l'Inter el va fitxar per al seu equip reserva l'any 2009. El salt de Longo al primer equip es va produir de la mà de l'actual entrenador nerazzurro , Andrea Stramaccioni, que ja el coneixia de la seva etapa com a tècnic dels reserves. Longo va debutar amb el primer equip de l'Inter a l'última jornada de la temporada passada, en un partit contra el Lazio. Stramaccioni se'l va endur a la pretemporada, i fins i tot el va alinear en un partit de la prèvia de l'Europa League contra el Hajduk Split, però davant la dificultat d'assegurar-li minuts, el club llombard finalment ha acceptat l'oferta de l'Espanyol.

El mateix Longo va celebrar ahir la seva arribada a Barcelona al Twitter: "Finalment avui me'n vaig!! No puc esperar per començar aquesta nova aventura!! Som-hi periquitos!!", va tuitejar. Longo es converteix en la sisena incorporació de l'Espanyol per a la present temporada després de Diego Colotto, Sergio Tejera, Wakaso, Capdevila i Simao.

stats