PRIMERA DIVISIÓ
Esports 21/12/2014

L’Espanyol es regala un Nadal tranquil

Un gol de Lucas Vázquez dóna els tres punts als homes de Sergio a Vallecas (1-3)

T.p.

BarcelonaL’Espanyol s’enlaira de mica en mica. L’equip de Sergio es va endur els tres punts de Vallecas (1-3), el primer triomf fora de casa en Lliga aquesta temporada, i respira tranquil abans de marxar de vacances. Amb una actuació seriosa en defensa, l’Espanyol va aconseguir aturar els homes de Paco Jémez i viu un moment dolç just quan es para la Lliga. De fet, l’Espanyol ha sumat 9 dels últims 12 punts en Lliga i, sumant els partits de Copa, ha guanyat quatre dels últims cinc partits.

Jugar a Vallecas sol significar patir i tenir ocasions per marcar gols. I així va ser, malgrat que l’Espanyol no s’esperava un regal com el que li va donar Cristian Álvarez. L’argentí, porter durant sis temporades de l’Espanyol, va topar amb un company quan intentava agafar una pilota i la va deixar als peus de Sergio García. El davanter del barri del Bon Pastor, sempre llest, sempre murri, no va rebutjar el regal i va marcar el primer gol del partit. Un partit lluitat, amb un primer temps elèctric, amb el Rayo intentant mossegar i l’Espanyol negant-se a patir, defensant però buscant també les seves oportunitats. Leo Baptistão, però, va aconseguir empatar just en l’última jugada del primer temps.

A la segona part el partit es va apagar una mica, amb els dos equips actuant com a boxejadors nerviosos i cansats, que s’estudien abans d’estomacar-se de nou. Va colpejar primer l’Espanyol, gràcies a una de les poques jugades d’un Lucas Vázquez apagat. Sergio García el va trobar al segon pal i el gallec, de cap, va marcar, demostrant que l’Espanyol, quan arriben els últims minuts del partit, sempre troba el camí del gol. L’expulsió de Stuani no va posar nerviós l’equip de Sergio. L’Espanyol, solidari, es va fer fort a la seva àrea, i va deixar amb un pam de nas el rival gràcies al tercer gol, obra de Sergio García a l’últim segon.