FUTBOL - PRIMERA DIVISIÓ
Esports 05/07/2012

L'Espanyol torna a la feina amb Tejera

La plantilla de l'Espanyol torna aquesta tarda a la feina després de les vacances. I ho farà amb la incorporació de Sergio Tejera, que en la presentació va dir que tornar al club periquito era el seu somni.

Nuria García
2 min
L'Espanyol torna a la feina amb Tejera

BARCELONA.Punt final de les vacances dels jugadors de l'Espanyol, que aquesta tarda tornen a la feina després de 48 dies de descans. L'entrenador, Mauricio Pochettino, ha programat per a aquesta tarda un entrenament a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, i demà la plantilla es dividirà en dos grups: un es desplaçarà al Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat per sotmetre's a proves físiques i mèdiques, mentre que l'altre anirà a la Clínica Creu Blanca.

En l'entrenament d'avui ja hi serà Sergio Tejera, que ahir va ser presentat com a nou jugador periquito. El barceloní, procedent del Mallorca, es va convertir en el segon reforç del club blanc-i-blau, després de la incorporació de Diego Colotto a finals del mes de juny. El migcampista barceloní és una petició expressa de Mauricio Pochettino i en la seva presentació va dir que estava satisfet de tornar al club on s'havia format abans de marxar al Chelsea el 2006. "Estic molt content de tornar a vestir els colors del meu cor. Sempre he somiat en això", va dir Tejera, de 22 anys.

El jugador va elogiar el projecte del seu nou club: "M'ha seduït la manera de jugar, la filosofia i també, personalment, que aquí puc seguir millorant. Vull tornar la confiança i demostrar que no s'han equivocat amb mi, sé que encara puc demostrar molt més".

Escoltaran ofertes per Uche

El conseller delegat de l'Espanyol, Joan Collet, va anunciar que el club estudiarà les ofertes que arribin pel davanter nigerià Kalu Uche i no descarta traspassar-lo aquest estiu. "Ens asseurem a parlar. Si es queda estarem molt contents de la situació, però volem analitzar el seu futur si arriba alguna proposta", va comentar Collet. Uche, que va arribar lliure a l'Espanyol en el passat mercat d'hivern, acaba contracte a finals de temporada i clubs com el Galatasaray turc i el Tigres mexicà s'han interessat per ell.

A més, els dirigents del club periquito esperen que Álvaro Vázquez, que també acaba contracte a finals del 2013 i que encara no ha aclarit el seu futur, faci un pas endavant i signi un contracte nou i més llarg amb l'Espanyol.

stats