LA BANQUETA
Esports 26/02/2012

L'Inter ofereix a Pep 20 milions d'euros per any

Ara
2 min

BARCELONAL'Inter de Milà està disposat a aconseguir els serveis del tècnic del Barça, Pep Guardiola, sigui com sigui, segons explicava ahir el diari Marca . L'oferta que vol posar-li sobre la taula el club milanès és de 20 milions d'euros nets per temporada i convertir-lo, així, en el tècnic més ben pagat del món. El president de l'Inter de Milà, Massimo Moratti, espera que l'entrenador blaugrana reconstrueixi l'equip i el retorni a la primera línia del futbol europeu. Tot just fa dos anys va ser campió d'Europa amb José Mourinho, i aquesta temporada ja està descartat per guanyar la Serie A.

Segons explica el Marca , l'Inter ofereix a Guardiola un sou astronòmic i, el que és més important, la possibilitat d'emportar-se tot el seu equip de col·laboradors actual del Barça, un fet que el del de Santpedor sempre ha valorat molt.

Tot i aquesta oferta marejadora, el mateix rotatiu madrileny explica que Pep Guardiola vol centrar-se en el Barça fins al final de temporada i que ha donat ordre al seu representant, Josep Maria Orobitg, que no vol saber res d'ofertes, encara que és conscient de la de l'Inter de Milà. El Marca explica que la intenció de Pep Guardiola a dia d'avui és agafar un any sabàtic quan deixi el Barça, sigui quan sigui, i després decidir quin serà el seu pròxim destí a les banquetes.

El que és evident és que quan Guardiola deixi el Barça podrà triar el club i el país on vulgui entrenar, ja que d'ofertes no n'hi faltaran. Tots els grans equips d'Europa han preguntat per la seva situació i fins i tot la federació de Qatar, on va jugar durant dos anys i amb la qual encara manté vincles, li ofereix molts diners perquè el tècnic del Barça s'encarregui d'organitzar el futbol del país de cara al Mundial que organitzarà el 2022.

stats