FUTBOL SALA
Esports 18/06/2016

El Movistar Inter guanya la lliga i posa punt i final a l'època de Marc Carmona al Barça

Onzena lliga dels madrilenys, després de guanyar per 1-3 el quart partit de la final

Humberto i Wilde

BarcelonaEl Movistar Inter ha guanyat el seu tercer títol de lliga de futbol sala en imposar-se en el quart partit de la final al Barça Lassa per 1-3. L'onzena lliga de l'equip madrileny certifica el seu domini de la LNFS.

EL darrer partit de Marc Carmona com a tècnic del Barça ha acabat de la pitjor manera. El Barça havia perdut els dos primers partits com a visitant, però el seu triomf del darrer dijous obria una porta a l'esperança. Ferrao ha marcat el primer gol del partit, en un inici de partit de domini català (1-0, 6'). Però Ricardinho, abans del descans, ha empatat de doble penal (1-1, 17') en un partit cada cop més tens. De fet, al descans, els jugadors dels dos equips s'han barallat camí dels vestidors.

Marc Carmona

A la segona part, l'Inter ha imposat la seva sang freda, i Cardinal ha fet el segon gol (1-2, 29'). Carmona ha apostat pel porter jugador en els darrers minuts i Carlos Ortiz ho ha aprofitat per sentenciar amb el tercer gol visitant (1-3, 38').

Després de 12 anys al club, Marc Carmona abandona el Barça amb un balanç de 19 títols. El Barça va anunciar just abans de la final que no seguiria. "He fet la meva feina el millor possible. Des de casa sempre desitjaré que guanyi el Barça", ha dit el tècnic. "Estic decebut perquè m'han tallat el cap, però era una cosa que podia passar", ha afegit.