FUTBOL SALA
Esports 03/06/2015

El Barça cau eliminat a les semifinals de la lliga de futbol sala contra ElPozo (5-7)

L'equip murcià serà el rival de l'Inter a la final després de guanyar el tercer partit

Dyego, durant el primer partit / LNFS

BarcelonaEl Barça de futbol sala no jugarà la final de la lliga de futbol sala (LNFS) després de perdre el tercer partit de les semifinals contra ElPozo (5-7). Després de guanyar el primer partit de la sèrie, els homes de Marc Carmona han perdut els següents dos partits quedant eliminats malgrat tenir el factor pista a favor. La final doncs, serà Inter Movistar-ElPozo, la mateixa d'ara fa un any. El Barça, campió de lliga en tres ocasions consecutives, ara encadena dos anys sense acabar entre els dos primers. A més, serà la primera temporada en cinc anys sense guanyar un títol internacional o estatal.

El Pozo ha començat el partit ben ordenat en defensa, marcant el primer gol gràcies a Alex als 13 minuts. Dos minuts abans del descans, Grello ha fet el 0-2 amb un xut sec, però just en el darrer segon del primer temps, Wilde ha marcat el primer gol local. Els visitants han reclamat que el xut era fora de temps, però per tot just unes dècimes, els àrbitres han donat com a vàlid el gol.

A la segona part els homes de Marc Carmona s'han cruspit el rival amb un inici demolidor. Aicardo ha empatat marcant per sota les cames del porter Fabio i Sergio Lozano ha fet el 3-2 quan tot just s'havien jugat quatre minuts de la segona part. La reacció visitant però, ha estat espectacular amb dos gols en dos minuts de José Ruíz (27' i 28'). Lozano però, ha tornat el cop en pocs segons (4-4, 29').

A cinc minuts pel final, de nou José Ruíz ha marcat després d'un llançament de falta murcià (4-5), posant pressió als locals. Una pilota llarga l'ha caçada Alex per fer el 4-6 a manca de quatre minuts. Carmona ha ordenat jugar amb porter-jugador, però l'equip visitant s'ha defensat amb encert, enllestint la feina quan Lima ha marcat des de la seva porteria, en un xut de pista a pista afortunat (4-7). Wilde ha marcat el 5-7 tot just 19 segons abans del final del partit.