FUTBOL SALA
Esports 10/04/2015

Un gran segon temps dóna el triomf al Marfil a la pista del D-Link Saragossa (3-4)

Tres gols en tot just quatre minuts han donat la volta al marcador

Eric Martel, del Marfil, en acció

BarcelonaEl Marfil Santa Cooma s'ha endut el triomf de la pista del D-Link Saragossa (3-4) gràcies a un inici de segona part magnífic. Retamar ha marcat el primer gol local als quatre minuts de joc, però el Marfil, amb un Rafa López molt actiu, ha empatat gràcies a un gol d'aquest jugador als 8 minuts de joc (1-1). Abans del descans, els aragonesos han marcat el segon gol gràcies a Víctor Tejel (2-1).

A la segona part, Sepe i Adolfo han iniciat el setge colomenc a la porteria local, amb Abel aturant tot els xuts del Marfil fins que Eric Martel ha empatat, fent justícia a l'esforç del Marfil (2-2, 29'). La segona part ha estat tota de color visitant, i Rafa López ha aprofitat la confusió local per marcar ràpidament el tercer gol (2-3, 30). Dani Salgado s'ha sumat a la festa poc després (2-4, 33'), provocant el temps mort local. Fins el final del partit, el D-Link ha jugat amb porter-jugador, però el Marfil s'ha defensat amb ordre enduent-se la victòria, malgrat el gol de Caio Alves en els darrers segons (3-4, 39').