Esports 21/10/2011

L'acord per a la renovació d'Abidal, més a prop

N.g.
2 min
L'agent d'Éric Abidal es va reunir ahir amb el secretari tècnic Andoni Zubizarreta.

Barcelona.De mica en mica, la renovació d'Éric Abidal pel Barça segueix fent passos endavant. La continuïtat del defensa francès està pràcticament assegurada, ja que el club vol que es quedi i el jugador ha afirmat en diverses ocasions que vol retirar-se com a blaugrana. Ahir al matí, el director esportiu del futbol professional del Barça, Andoni Zubizarreta, i l'agent del jugador francès, David Venditelli, es van reunir per seguir parlant de la renovació d'Abidal. Tot i que encara no han arribat a un acord, les dues parts han seguit acostant postures i són optimistes de cara a les pròximes cites, en què seguiran parlant sobre els petits serrells que encara falten per tancar.

De fet, Éric Abidal va dir dilluns que volia quedar-se al Barça i que tot i que encara no estigués tancada la seva renovació confiava que l'acord arribaria aviat. El defensa va reconèixer que el fet que no s'hagués arribat a un acord per a la seva continuïtat al club blaugrana no era per un problema econòmic, sinó que era qüestió de la durada del contracte.

Ell, segons va anunciar, volia renovar pel Barça dos anys més. El club li ofereix un any amb opció a un més, i Abidal ja va dir que havia refusat ofertes d'equips com el Manchester City, el PSG i el Milan. Els contactes per la renovació d'Abidal entre el club i el seu representant van començar a finals de la temporada passada, però les negociacions van quedar aturades després de la malaltia que va fer que el defensa francès passés per la sala d'operacions de manera urgent perquè els metges li extirpessin un tumor al fetge.

Els socis parlen dels avals

D'altra banda, l'Associació per la Defensa dels Drets dels Socis del Futbol Club Barcelona ha convocat per a aquest matí (11 h) una roda de premsa al Gran Hotel Havana de Barcelona per donar a conèixer la seva experiència en el tema dels avals. A més, en la roda de premsa els acompanyaran els socis Robert Blanch i Vicenç Pla, que va presentar una demanda contra la directiva del president Laporta.

stats