NBA
Esports 26/12/2010

LeBron James lidera la candidatura a l'anell dels Heat amb una exhibició a la pista dels Lakers (80-96)

El tècnic dels Lakers Phil Jackson havia qüestionat el projecte dels Miami Heat, i LeBron ha aprofitat la visita de l'equip de Florida a Los Angeles per contestar.

Redacció
2 min
LeBron James i Kobe Bryant

BarcelonaL'exjugador dels Cavaliers ha liderat el gran triomf dels Heat al Staples Center de Los Angeles, demostrant a Jackson que potser va fallar quan va afirmar que no es pot crear un equip guanyador fitxant estrelles, tal com han fet els Miami Heat.

Liderats primer per Chris Bosh, i després per LeBron, els Heat han superat clarament els vigents campions de la NBA a casa seva, imposant-se per un clar 80-96. James, amb un triple doble, ha superat en tots els aspectes a la gran figura local, Kobe Bryant. El català Pau Gasol tampoc ha trobat la manera d'aturar el joc dels Heat.

LeBron ha marxat de Califòrnia amb 27 punts, amb cinc triples, 11 rebots i 10 assistències. Bosh també ha brillat amb llum pròpia, amb 24 punts i 13 rebots. La tercera gran estrella dels Heat, Wade, ha sumat 18 punts, sis assistències i cinc rebots, malgrat jugar amb molèsties al turmell. En canvi, si defensivament els Lakers han patit, en atac la seva imatge encara ha estat pitjor.

El base suplent Mario Chalmers també ha jugat un gran partit, pressionant al titular Carlos Arroyo. El de Puerto Rico ha estat dels més fluixos en el gran triomf de l'equip de Florida, equip que ja suma 14 victòries en els darrers 15 partits. Ara mateix, els Heat ja presenten millors xifres que els Lakers, que han caigut quatre cops en 14 partits com a locals.

Pau Gasol ha jugat 37 minuts, amb 17 punts, 8 rebots i 3 assistències. El de Sant Boi però, ha patit per la pressió defensiva visitant, i ha fallat els set primers llançaments a cistella.

La fitxa del partit:

Los Ángeles Lakers (14+24+26+16): Bryant (17), Fisher (6), Gasol (17), Artest (8), Odom (14) -cinc inicial-, Barnes (2), Blake (-), Walton (-), Brown (10) i Bynum (6).

Miami Heat (20+27+28+21): Arroyo (2), Wade (18), Ilgauskas (6), Bosh (24), James (27) -cinc inicial-, Howard (1), Dampier (2), Miller (-), Jones (3), Anthony (-) i Chalmers (13).

Àrbitres: Jason Phillips, Derek Richardson, Monty Mccutchen. Faltes tècniques a Artest y Bryant dels Lakers i a James, dels Heat.

stats