LLIGA BBVA
Esports 23/08/2015

El Llevant lluita tot el partit en inferioritat numèrica però cau contra el Celta (1-2)

La vermella a Simao als 5 minuts de joc ha fet molt de mal als locals

Nabil Ghilas (Llevant) amb Jony, defensa del Celta

ValènciaEl Llevant ha caigut derrotat per 1-2 en el seu debut aquesta temporada, contra un Celta que s'ha aprofitat de la inferioritat numèrica dels locals. Simao ha vist la vermella ja als 5 minuts de joc després de donar una coça a Iago Aspas,però l'equip 'granota' ha aguantat els atacs visitants fins el minut 41, quan Orellana ha marcat el 0-1.

A la segona part, el Llevant s'ha aprofitat del talent de Verza per empatar el partit (55'), però el Celta s'ha endut els tres punts amb un gol de Iago Aspas als 77 minuts. El suec Guidetti s'ha convertit en un malson durant els darrers minuts, quan el Celta hauria pogut fer un tercer gol. Les aturades de Rubén i un xut al pal d'Aspas,però, han deixat el marcador en un 1-2 definitiu contra els homes de Lucas Alcaraz.

Llevant: Rubén, Iván López (Morales, m.79), Trujillo, Simao, Juanfran, Toño, Camarasa (Rubén García, m.81), Verza, José Mari (Víctor Casadesús, m.71), Deyverson i Ghilas.

Celta: Rubén Blanco (Néstor, m.85), Hugo Mallo (Guidetti, m.69), Fontás, Cabral, Jonny (Planas, m.90), Augusto, Pablo Hernández, Waas, Orellana, Iago Aspas i Nolito.

Gols: 0-1, m.41: Orellana. 1-1, m.56: Verza. 1-2, m.78; Aspas.

Àrbitre: De Burgos Bengoetxea (basc). Vermella a Simao (m.5). Groga a Morales, Jonny, Fontás i Guidetti.