PRIMERA DIVISIÓ
Esports 03/10/2011

El Llevant segueix sumant i ja és colíder de la Lliga

David R. Jover
1 min

Barcelona.La setena jornada de Lliga deixa el Llevant de Juan Ignacio Martínez, un altre cop, en posició de Lliga de Campions. I és que els granota van vèncer al Benito Villamarín amb un gol de Juanlu (0-1) i durant unes hores van ser líders de la Primera Divisió. Ara, però, és colíder amb 14 punts juntament amb el Barça, que és el primer classificat per la diferència de gols entre els dos. El partit entre l'Atlètic de Madrid i el Sevilla va acabar amb un empat a zero que no satisfà cap dels dos equips. Falcao va tenir a les botes el gol de la victòria, però Javi Varas, immens, va rebutjar una pilota que valia tres punts.

Tot i els pocs gols de la resta de partits cal destacar el gol de la victòria de Julio Baptista, del Màlaga, contra el Getafe (3-2). En el temps afegit es va inventar una xilena que va sorprendre Codina i va desfermar l'eufòria a la Rosaleda.

Un altre gol que no té res a envejar és el que va anotar Íñigo Martínez, de la Reial Societat, des de cinquanta-quatre metres en la derrota del seu equip contra l'Athletic Club (1-2). El central va veure avançat Iraizoz i no s'ho va pensar dues vegades. Segons Xabi Alonso, "és el millor gol de la història d'Anoeta".

stats