Apunts Futbolístics
Esports 15/02/2011

Lliga de Campions

1 min
Manchester, UnitedLexmadridista

El Schalke disputarà per segon cop una fase eliminatòria. Després de quedar líders del grup B, els alemanys esperen derrotar un València amb tots els seus efectius. L'equip xe buscarà seguir la bona línia i el bon joc mostrats durant la fase de grups, que el van fer acabar segon darrere del Manchester United.

L'exmadridista torna per primer cop després d'abandonar el Reial Madrid per jugar els vuitens de final contra el València. Mestalla és un dels estadis favorits del davanter madrileny; allà hi ha marcat cinc gols a la Lliga i un a la Copa. Al València, sempre amb el Reial Madrid, li ha marcat 15 gols. Actualment Raúl ha fet 12 gols a la Bundesliga.

El migcampista del Milan no podrà jugar l'eliminatòria de vuitens de final de la Champions davant els anglesos després de lesionar-se els lligaments del genoll. Massimiliano Allegri tampoc podrà disposar de la majoria dels seus nous fitxatges perquè ja han disputat partits de la Champions amb els seus anteriors equips.

El lateral gal·lès, una de les sensacions d'aquesta Champions, fa quatre partits que està de baixa pels seus problemes d'esquena i no podrà jugar a San Siro. Bale va ser el jugador clau de l'equip anglès, ja que va marcar un hat trick a l'Inter de Milà i és el màxim golejador del seu equip. L'equip de Harry Redknapp buscarà fer saltar la sorpresa una vegada més contra un equip italià.

stats