En breu
Esports 27/09/2011

Lliga de Campions

2 min
Lliga de Campions

De cara al partit de demà de Lliga de Campions que enfrontarà el Barça amb el BATE bielorús, el tècnic Pep Guardiola ha decidit convocar tots els jugadors disponibles del primer equip, és a dir, tota la plantilla menys els lesionats Iniesta, Alexis i Afellay. Divuit del primer equip més dos futbolistes del filial, el migcampista Jonathan dos Santos i el davanter Isaac Cuenca. Vint en total.

Els vint futbolistes convocats viatgen avui a primera hora. A les nou del matí l'avió del Barça s'enlairarà des del Prat i aterrarà a Minsk a tres quarts de dues. Cal recordar que el partit es jugarà a la capital bielorussa i no a Borissov, d'on és el BATE, perquè el seu estadi habitual per al campionat domèstic no compleix els requisits de la UEFA.

Després d'un dia de descans, l'equip va fer ahir al matí l'últim entrenament abans de viatjar avui. Els divuit jugadors disponibles de la plantilla es van exercitar, juntament amb el defensa del filial Marc Muniesa, que es recupera d'una lesió muscular, a les ordres de Guardiola.

Avui a la tarda Pep Guardiola i Javier Mascherano seran els encarregats de parlar en roda de premsa a la prèvia del BATE-Barça. Ho faran a tres quarts de set, i a dos quarts de vuit l'equip s'entrenarà al Dinamo Stadium de Minsk, escenari del partit.

Ahir va presentar-se davant els micròfons David Villa, que va afirmar que "ningú es pot comparar amb Leo Messi", després de la brillant actuació de l'argentí dissabte contra l'Atlètic. L'asturià també va parlar del seu inici de temporada, en què ha fet gols però també ha estat suplent en alguna ocasió: "No estic acostumat a ser suplent, però en aquesta plantilla hi ha 15 o 16 jugadors que tampoc ho estan i només poden jugar 11". Més enllà de veure-ho com un problema, Villa diu que està "molt content" de ser al Barça i que desitja quedar-s'hi "molt de temps".

L'asturià també va voler deixar clar que tot i el bon inici golejador la seva feina no és només fer gols, i que no l'inquieta no marcar: "Sempre he intentat ajudar l'equip perquè sigui millor". El davanter blaugrana no va voler opinar sobre les declaracions de Guardiola sobre Laporta ni tampoc sobre les insinuacions de Florentino Pérez sobre la Champions passada. Sí que va desitjar a Ibrahim Afellay que li vagi bé l'operació i una bona recuperació. Villa veu l'holandès "animat" de cara al llarg període de baixa que l'espera.

stats