TELEVISIÓ
Esports 16/08/2012

La Supercopa d'Espanya, el Gamper i la primera jornada de Segona, per TV3 i Esport3

La primera jornada dels equips catalans de la Lliga de Segona A es podran veure al canal Esport3

Ara
2 min
La Lliga 2012-2013 tindrà partits a les 11 de la nit, de moment, en les dues primeres jornades.

BarcelonaTelevisió de Catalunya ha fet pública la seva oferta de futbol per als propers dies. Dissabte, dia 18, l'Espanyol estrenarà la temporada jugant a Mallorca, en horari de mitjanit, i el programa "Esport Club" oferirà, a través del canal Esport3 i a partir de les 00.48, un ampli resum de 45 minuts del partit, amb les millors jugades i amb les opinions dels protagonistes.

Diumenge, dia 19, el Barça estrenarà la temporada al Camp Nou, amb la Reial Societat. Del matx hi haurà àmplia informació abans de la seva disputa, al canal Esport3 i a partir de les 20.00, en una primera edició del programa "Hat-trick Barça", que emetrà una segona edició, acabat el partit, a partir de les 22.40 i en transmissió simultània per TV3 i pel canal Esport3. A més, el canal esportiu de TV3 emetrà les altres dues edició del Hat-trick": "Hat-trick total", a partir de les 20.50 i amb el resum del Madrid-València"; i "Hat-trick Espanyol", a partir de les 22.00.

Repetició de la final de Wembley del 92 al Joan Gamper

L'endemà del partit amb la Reial Societat, el dilluns 20, el Barça disputarà al Camp Nou el Trofeu Joan Gamper, que aquest any jugarà amb la Sampdoria, equip amb qui es va enfrontar fa vint anys al vell estadi de Wembley per guanyar la seva primera Champions.

La programació de TV3 i el canal Esport3 sobre aquest partit tindrà una durada de quatre hores ininterrompudes, amb una edició prèvia al matx del programa "Esport Club", que s'emetrà per TV3, de les 20.30 a les 20.55, i pel canal Esport3, de les 20.55 i fins a les 21.50. A partir de les 21.50, TV3 connectarà amb el Camp Nou per emetre el matx i, a partir de les 24.00, TV3 s'oferirà "El vestidor", amb les opinions dels protagonistes i les anàlisis tècniques. La narració anirà a càrrec de Bernat Soler, Pichi Alonso, Jordi Grau i Josep Maria Puig.

Els "clàssics" de la Supercopa, per TV3

La primera setmana de competició oficial blaugrana de la nova temporada serà intensa, ja que el dijous 23 i al Camp Nou, jugarà amb el Madrid l'anada de la Supercopa d'Espanya. Aquest dia, la programació especial de TV3 i el canal Esport3 tindrà una durada ininterrompuda de més de quatre hores a partir de les 20.30 amb la retransmissió del partit (22.30).

La tornada d'aquesta Supercopa d'Espanya, que serà el segon "clàssic" de la temporada, tindrà lloc a l'Estadi Bernabéu de Madrid, el dijous 29. TV3 i el canal Esport3 faran també una programació especial, amb el mateix format que a l'anada.

TV3 retransmetrà la prèvia de la Champions del Màlaga

D'altra banda, cal destacar que aquest mes d'agost debutarà a TV3 la Champions 2012-13, amb la retransmissió de dos partits de la fase prèvia: el Borussia Mönchengladbach-Dinamo de Kíev, el dimarts 21 i a partir de les 20.40; i el Panathinaikos-Màlaga, el dimarts 28 i a partir de les 20.40 també.

Els equips catalans de la Segona A, al canal Esport3

D'altra banda, el canal Esport3 continuarà aquesta temporada el seguiment de la Lliga Adelante, la categoria de la Segona Divisió A, en la qual aquesta temporada participaran tres equips catalans. En la primera jornada, el canal Esport3 oferirà els dos partits en què participin: divendres, i a partir de les 19.00, emetrà, des del Miniestadi, en BarçaB-Almeria, i dissabte, el Girona-Sabadell, des de l'estadi de Montilivi, i també a partir de les 19.00. La transmissió del canal Esport3 d'aquest derbi català de la Segona A anirà a càrrec de Jordi Sunyer, Jordi Gonzalvo i Laura Brugués.

stats