PRIMERA DIVISIÓ
Esports 29/11/2015

El Madrid guanya a Eibar en un partit més efectiu que vistós (0-2)

BarcelonaEl Reial Madrid va aconseguir la victòria contra l’Eibar (0-2) en un partit molt poc vistós i que es va resoldre gràcies a un cop de cap de Gareth Bale, al límit del descans, i un penal transformat per Cristiano Ronaldo poc abans del final.

Els blancs, que afrontaven un examen després de caure golejats en el clàssic del Bernabéu contra el Barça, van sumar els tres punts però no van millorar la seva imatge, molt qüestionada els últims dies. De fet, l’Eibar va tenir algunes bones ocasions per marcar, però a l’equip d’Ipurua li va faltar punteria en els últims metres.

L’equip que entrena Rafa Benítez va tenir molts problemes en la combinació i no va dominar el mig del camp. De totes maneres, va tenir molta presència a l’àrea rival gràcies a les pilotes llargues per a Cristiano Ronaldo, el davanter més actiu del Madrid.

El primer gol va arribar al minut 43, amb un cop de cap de Bale després d’un córner servit en curt. A la represa l’Eibar va estirar les línies i va deixar més espais al darrere per als esprints de Ronaldo, actiu però poc efectiu en els un contra un: en la primera bona ocasió va xutar al cos del porter, i a la segona va enviar la pilota al lateral de la xarxa. Al final, des dels onze metres, va poder marcar i sentenciar el partit.

La mala notícia per als blancs, que segueixen a sis punts del Barça, va ser la lesió de Carvajal, que s’afegeix a les absències del Madrid en defensa.