Esports 02/09/2012

El Madrid, a evitar despenjar-se més

David R. Jover
1 min
Essien va ser presentat ahir a la sala de premsa del Bernabéu. Tot i que feia poques hores que era amb l'equip va ser convocat per al partit d'avui.

Després de sumar el primer títol oficial de la temporada contra el Barça, al Reial Madrid tothom està més tranquil. Les dues derrotes contra el Barça i el Getafe i l'empat contra el València de la primera jornada van quedar oblidats aquest dimecres amb la reconquesta de la Supercopa d'Espanya.

A més, José Mourinho s'ha reforçat amb dos migcampistes en els últims dies i sembla satisfet de la plantilla que li ha quedat per afrontar la temporada. A l'arribada del croat Luka Modric, dilluns, s'hi va unir ahir la del ghanès Michael Essien. El jugador africà va firmar fins a finals de temporada en condició de cedit pel Chelsea, i aportarà múscul i físic al mig del camp del conjunt blanc des de la banqueta.

Avui, contra el Granada, el Madrid té un doble repte: sumar el primer triomf a la Lliga i espantar els fantasmes del campionat, a més de demostrar que els dos primers partits van ser un accident. En cas contrari, i per goig de l'afició blaugrana, els blancs podrien acabar la jornada a sis o vuit punts del Barça en el pitjor dels escenaris.

D'altra banda, ahir José Mourinho es va perdre l'última sessió d'entrenament de l'equip perquè va decidir marxar a Manchester per veure el City contra el Queens Park Rangers, on jugarà aquesta temporada Granero, que va ser titular. El tècnic lusità va preferir viatjar el dia abans d'un partit que veure el partit per televisió. El seu segon, Aitor Karanka, va donar la cara davant dels mitjans i va ser l'encarregat de dirigir l'entrenament previ al partit contra el Granada, que l'any passat va rebre cinc gols al Bernabéu (5-1).

stats