LA LLIGA
Esports 25/03/2012

El Madrid no té pietat d'una Reial Societat massa tímida

Martí Molina
2 min
El Madrid no té pietat d'una Reial Societat massa tímida

Després de dos empats consecutius a la Lliga, el Reial Madrid va deixar de banda la polèmica arbitral i es va retrobar amb la victòria contra una Reial Societat massa tímida, que mai no es va creure capaç de puntuar al Santiago Bernabéu.

Els homes que ahir dirigia Aitor Karanka -per la sanció a Mourinho- no van notar en cap moment la pressió de sortir al terreny de joc amb només 3 punts d'avantatge sobre el Barça. I de seguida van deixar ben clara la seva superioritat contra un equip basc que es va plantar al camp amb defensa de cinc.

Però la contundència del Reial Madrid va ser massa per a ells. Des del primer minut van posar setge a la porteria de Bravo, i amb només cinc minuts ja en van tenir prou per estrenar el marcador (Higuaín) i obrir el camí de la golejada.

Amb el gol en contra, Philippe Montanier -entrenador del conjunt basc- va haver de canviar el plantejament ultra defensiu, i això ho va aprofitar el Madrid per fer mal al contraatac. Així van arribar les dianes de Cristiano Ronaldo i Karim Benzema, que deixaven el partit sentenciat abans del descans.

Els visitants van poder posar una mica d'emoció al minut 41, gràcies a un xut de Xabi Prieto que va desviar Sergio Ramos i que es va colar al fons de la porteria de Casillas. Però tot plegat va ser un miratge, ja que a la represa els blancs van acabar de matar l'enfrontament amb dos gols ràpids de Benzema i Cristiano -que sumava el 35è gol i empatava amb Messi en la lluita pel Pitxitxi.

Amb el partit sentenciat, i mitja hora per jugar, tots dos conjunts van baixar notablement les revolucions i, malgrat algunes ocasions a banda i banda, el marcador ja no es va moure. Karanka va donar descans a Cristiano Ronaldo, substituint-lo al minut 80, i Xabi Alonso va veure la quarta targeta groga de la Lliga i és a una de la suspensió.

stats