Esports 05/10/2015

El Madrid es queda amb un pam de nas al derbi (1-1)

T.p.

BarcelonaEl Reial Madrid va desaprofitar una gran ocasió per aconseguir el liderat després d’empatar el derbi al Vicente Calderón. L’equip de Rafa Benítez, amb el retorn de Sergio Ramos a l’equip inicial, va marcar ja en els primers minuts de joc gràcies a un magnífic cop de cap de Benzema (min. 9). Amb Casemiro ajudant Kroos i Modric i jugant un gran partit al centre del camp, els visitants van patir una mica abans del descans, però la principal ocasió de l’Atlètic de Madrid va ser un penal que Griezmann no va poder transformar en gol, ja que Keylor Navas va fer una gran aturada. El Madrid va veure com abans del descans es lesionava Carvajal, que estava jugant un bon partit al lateral, però l’Atlètic no va aconseguir trobar la manera de crear perill.

A la segona part, els locals van intentar revolucionar l’atac quan van entrar Ferreira Carrasco, al descans per Óliver; l’argentí Vietto pel seu compatriota Correa i, finalment, el colombià Jackson Martínez per un Fernando Torres sense fortuna. Els canvis van permetre anar tancant un Madrid que va veure com Bale tornava als terrenys de joc després de la lesió, però Benítez va decidir potenciar la defensa donant entrada a Kovacic per reforçar el centre del camp i fer sortir de la gespa Benzema. Finalment, Vietto va aconseguir marcar el gol de l’empat després d’una errada defensiva d’Arbeloa, que havia entrat per Carvajal, i una bona jugada de Jackson Martínez (1-1).