LLIGA DE CAMPIONS
Esports 26/04/2016

El Madrid no necessita ni Cristiano ni Benzema per empetitir el City i trucar a la porta de Milà (0-0)

Els de Pellegrini salven un empat gràcies a l'actuació de Joe Hart

Albert Llimós
Agüero cau davant Pepe

BarcelonaEl Madrid no ha necessitat Cristiano Ronaldo, ni tampoc Karim Benzema -que ha jugat només 45 minuts- per posar un peu i mig a la final de la Champions de Milà. No només pel resultat, sinó sobretot per la superioritat que han demostrat sobre el Manchester City. Els blancs han empetitit un pobre conjunt anglès, que ha salvat el 0 a 0 gràcies a l'actuació de Joe Hart. El Madrid ha acabat amb Lucas Vázquez i Jesé, escuders de Gareth Bale, sembrant pànic a la defensa anglesa: Com si Munir i Sandro, quarta i cinquena unitats de l'atac blaugrana, conquerissin l'Etihad Stadium.

Isco i James s'ho miraven incrèduls des de la banqueta, observant com els dos futbolistes del planter els passaven per davant. Si Cristiano no hi era, tampoc ha donat senyals de vida Sergio Agüero, gairebé tan absent com el portuguès sobre la gespa. L'argentí ha perdut tots els duels amb Pepe i Sergio Ramos.

Primera part per oblidar

Ha estat una primera meitat de respecte absolut, sense oportunitats ni descontrol. El partit passava per les botes de Fernando i Fernandinho més que pel cervell de Silva. Més Casemiro que Modric. El fet més destacat abans del descans ha estat la lesió de Silva al minut 39. Si a quarts de final qui es va trencar va ser Draxler, el millor futbolista de llarg del Wolfsburg, a l'Etihad Stadium ha caigut el jugador canari, qui havia de convertir el que feien Fernando i Fernandinho en alguna cosa similar al futbol. Per cada pilota que els dos migcampistes del City robaven, en perdien una altra. Això sí, lluny de la porteria de Hart. Els de Manuel Pellegrini han aconseguit que el partit es disputi lluny de l'àrea del seu porter, on les pèrdues penalitzen en excés davant aquest Madrid.

A la represa, el Madrid s'ha quedat també sense Karim Benzema, que ha cedit el seu lloc a Jesé. Els dos equips han perdut timidesa, i després d'un llançament alt d'Agüero, la primera gran oportunitat l'ha tinguda Ramos en la sortida d'un córner, però la seva rematada, elevant-se tot sol a l'àrea, ha sortit centrada i ha caigut mansa a les mans de Hart. A vint minuts pel final, amb el Madrid tocant amb comoditat, Jesé s'ha elevat entret Kompany i Otamendi, i el seu cop de cap ha impactat amb el travesser. Igual de clara ha estat l'ocasió de Casemiro, també per dalt. La rematada del brasiler l'ha tret amb una gran estirada el porter dels 'citizens'. Hart s'ha convertit en heroi local i ha salvat un gol cantat de Pepe, que ha rematat a boca de gol, però ha topat amb el cos valent de l'anglès.

El conjunt madridista ha estat l'amo i senyor del tram final, fent un rondo gegantí i fent treure la llengua fora als anglesos. Modric i Bale han provat fortuna, mentre Lucas Vázquez reclamava penal de l'exvalencianista Otamendi. Al final, el City ha resistit i dimecres que ve el Santiago Bernabéu dictarà sentència.