Esports 14/08/2011

"El Madrid tard o d'hora tornarà el cop"

Filosofia "El joc del Barça i l'aposta per La Masia és realment admirable" Moral "La Supercopa és important, esclar, qui dóna el primer cop colpeja més fort"

Toni Padilla
2 min
Paco Buyo, exporter del Madrid.

Va dir fa poc que el Reial Madrid guanyaria per 5 a 0. Ho deia seriosament?

Deia seriosament que crec que el Madrid pot guanyar, que és factible que la Supercopa sigui blanca. Però quan deia això no era literal, no vol dir que tingui clar amb certesa el resultat del partit. Simplement vull dir que estic segur que tard o d'hora el Madrid tornarà el cop del 5 a 0 de la temporada passada. Tant Mourinho com aquests jugadors són homes amb caràcter, guanyadors nats que no s'aturaran fins a poder saber que han tornat el cop. Estic segur que l'aposta de Mourinho és bona i la temporada passada ja es va veure que els partits són molt igualats. Com a madridista, tant de bo aquesta sigui la temporada en què ens toqui estar per davant.

Ha lloat l'aposta dels jugadors de La Masia...

Sempre he dit que admiro molt el joc del Barça i la seva aposta per joves de la casa. Som molts els madridistes que voldríem un Madrid amb molta gent de la casa, però aquesta feina no es pot fer en pocs dies. El Barça està més fet, és un bloc molt conjuntat que juga realment bé, els seus èxits no són cap casualitat. Ho admiro, no tinc cap problema. Pots ser madridista i admetre els mèrits de l'adversari, com en aquest cas. Tinc molts amics del Barça.

Quin valor té aquesta Supercopa?

Té molt valor, estem parlant d'un títol oficial. Segurament els entrenadors haurien preferit que el primer partit amb el rival no fos ja, perquè qui dóna el primer cop el dóna més fort. Físicament el Madrid té molt per guanyar, i necessita un bon resultat per carregar-se de moral. Si guanyem la Supercopa serà una manera de deixar clar que som aquí, que serà molt difícil per al Barça tornar a guanyar la Lliga. Estic segur que aquest pot ser el partit ideal perquè Mourinho, que és llest, deixi clar al Barça com van canviant les coses, estem parlant d'un tècnic de primer nivell.

Pot tornar a ser clau el factor de Lionel Messi?

O pot ser Cristiano Ronaldo, que va decidir la final de Copa amb aquell gol a València.

stats