PRIMERA DIVISIÓ
Esports 02/04/2012

El 0-0 al Madrigal no satisfà groguets ni blanc-i-blaus

Natalia Arroyo
2 min
El 0-0 al Madrigal no satisfà groguets ni blanc-i-blaus

Empat a res. O a ben poca cosa. El Vila-real i l'Espanyol van repartir-se un punt poc útil al Madrigal en un 0-0 insípid que deixa els groguets perillosament a prop del descens i els blanc-i-blaus un pèl despenjats de l'Europa League. Uche va disposar de les millors ocasions per al bàndol visitant, mentre que el local Marco Rubén va veure com li anul·laven dos gols, un de legal i un altre en fora de joc.

Vuit minuts animats

La primera meitat va ser força ensopida i només va tenir un parcial amb ocasions de mèrit entre el minut 26 i el 34. Tant l'Espanyol com el Vila-real combinaven fases de possessió tranquil·la amb certa por a avançar les línies. La possibilitat de posar-se sisè empatat a punts amb l'Osasuna condicionava el joc als de Pochettino i l'angoixa d'encallar-se a la zona baixa coartava els de Lotina. Un tímid remat de cap d'Uche va ser el primer avís visitant, i la resposta dels groguets va ser, primer, una doble rematada de Marco Rubén que va acabar en gol però l'àrbitre va invalidar per falta molt rigorosa sobre Kiko Casilla i, després, una rematada de cap de Cani que Dídac Vilà va salvar sota pals. Els blanc-i-blaus van haver de fer un pas endavant per espolsar-se la pressió d'un Vila-real que s'anava animant a mesura que creuava el mig del camp amb certa claredat.

A la represa, el partit es va accelerar, es va animar, es va obrir. El Vila-real sortia amb classe a través de Camuñas, Cani i Borja Valero, però no culminava les arribades, com tampoc no ho feia l'Espanyol malgrat les curses de Weiss, Sergio García i Dídac, incorporant-se des del lateral esquerre, i la fortalesa rematadora d'Uche. Quan el duel començava a adormir-se un altre cop, Pochettino va moure peça i va donar entrada a Álvaro per Sergio, però el canvi tampoc va revolucionar el joc com s'esperava. Ben organitzat, el Vila-real va resistir en defensa per sumar un punt que el deixa a quatre del descens, mentre que a l'Espanyol el situa vuitè, a dos d'Europa.

stats