Esports 27/04/2012

"Mai caminaràs sol", la decisió de Pep copa Twitter

Missatges de suport i d'agraïment per la feina feta converteixen l'entrenador blaugrana en el protagonista absolut de la xarxa social avui

Ara
2 min
Pep Guardiola en la roda de premsa d'ahir a Praga.

BarcelonaL'expectació respecte al decisió de Pep Guardiola d'abandonar o no el Barça, que s'ha de fer pública per part seva en una roda de premsa a les 13:30 d'aquest divendres, ha desbordat Twitter des de primera hora. Milers de referències han ocupat aquesta xarxa social, tan a nivell català com espanyol i, fins i tot, en l'àmbit mundial.

El 'hashtag' #ambtupep catalitza una gran quantitat de missatges de suport cap a l'encara entrenador blaugrana sigui quina sigui la seva decisió. Juan M. Sánchez (‏@Sanchescky) li diu: "Josep Guardiola i Sala, Mai caminaràs sol". Lluís Solernou (@LluisSolernou) li desitja "moltes felicitats" si la decisió el "fa més feliç". Helena Naya (@helenanaya16) ja dóna per fet que marxarà i assegura: "Et diem fins després perquè esperarem el teu retorn".

Molts altres missatges, a banda de donar-li suport també li agraeixen multitud de triomfs i honors que l'entrenador ha aconseguit per a l'equip. L'etiqueta #graciaspep, que ha aparegut a la llista de les tendències mundials des del matí fins ja entrat el migdia, agrupa moltes d'aquest paraules de gratitud per part dels culés. Sergey Malachowski (@SergeyNascar) assegura que amb aquest entrenador li ha proporcionat: "els millors anys de la nostra vida". Aquest extrem el confirma també Mª José de la Cruz (@MJosdelaCruz), que li agraeix que hagi aconseguit que li "agradi el futbol". Angelika Montes FCB (@angelikamontes) proclama que Guardiola des de la banqueta blaugrana ha demostrat "que no només es tracta de futbol sinó de professionalitat!".

stats