Esports 30/07/2012

Mala jornada per a la natació catalana

M.m.
1 min
Mireia Belmonte va quedar fora de la final dels 400 lliures.

La d'ahir va ser una mala jornada per als nedadors catalans a Londres. Ni Mireia Belmonte, ni Aschwin Wildeboer, ni Juan Miguel Rando es van poder classificar per disputar les finals a què optaven.

Belmonte va quedar-se fora dels 400 metres en estil lliure. La badalonina va ser tretzena de la ronda prèvia amb un temps força discret (4 minuts 8 segons i 23 dècimes, tres segons més que la seva millor marca de l'any). Tot i aquesta desfeta, i tot i quedar vuitena a la final de dissabte dels 400 estils, Belmonte va assegurar que no renunciaria a cap de les proves que li queden i avui mateix participarà en les sèries de classificació dels 200 metres estils.

D'altra banda, Aschwin Wildeboer va quedar eliminat a les semifinals dels 100 metres esquena. El nedador de Sabadell, que ja s'havia classificat in extremis per a aquesta segona ronda, va ser 12è amb un registre de 53 segons i 99 dècimes. Tot i això, el català es va quedar a només 25 centèsimes de classificar-se per a la final.

L'altre català que va quedar fora de la competició és Juan Miguel Rando, també en els 100 metres esquena. En el seu cas, va ser eliminat en primera ronda després d'obtenir el 25è registre.

stats