PRIMERA DIVISIÓ
Esports 27/01/2012

L'Espanyol rep el Mallorca en un partit ideal per oblidar la desfeta de la Copa

L'equip blanc-i-blau intentarà oblidar-se de l'eliminació de Copa del Rei a mans del CD Mirandés davant un Reial Mallorca que ve de sumar punts en les seves dues últimes sortides

Efe
2 min

BarcelonaLa recuperació anímica ha estat la tasca principal de Mauricio Pochettino després del K.O., amb la finalitat de mantenir la cinquena plaça que els obre les portes d'Europa, encara que els davanters Sergio García, Álvaro Vázquez i l'hispà-uruguaià Walter Pandiani segueixen lesionats, així com l'hispanoargentí Cristian Álvarez i el mitjà Javi Márquez. Així, es cedeix el protagonisme davant del portuguès Rui Fonte, que suma tres gols en els últims tres partits, i al francès Thievy Bifouma, amb fitxa del filial i Pochettino repeteix la convocatòria del partit de Copa amb la incorporació de Bacari, davanter de l'Espanyol B, que destaca per la seva potència.

Una dada a favor és que al Reial Mallorca se li sol ennuegar el feu blanc-i-blau i en les última deu temporades el conjunt balear només va sumar una victòria, la passada campanya (1-2), dos empats i set derrotes, però també és veritat que ara arriba després de sumar punts en les seves dues últimes sortides.

La seva solidesa defensiva li ha permès puntuar i no encaixar gols en les seves dues últimes sortides en la Lliga, al camp del Llevant (0-0) i en el del Rayo Vallecano (0-1), si bé tindran la baixa per acumulació d'amonestacions del migcampista ítalo-argentí Fernando Tissone.

El Mallorca és catorzè amb 22 punts i després de la seva eliminació en els quarts de final de la Copa del Rei davant l'Athletic Club, tots els esforços de l'entitat balear se centren en assegurar la permanència com més aviat millor.

Caparrós, que complirà el seu segon i últim partit de sanció per protestar de forma irada davant la col·legiat Pérez Montero en el partit de Lliga davant el Reial Madrid, podrà comptar amb tots els seus efectius, amb l'excepció de Tissone. A la banqueta balear s'asseurà l'ajudant de Caparrós, Luci Martín.

El central Chico, que va veure la targeta vermella davant de l'Athletic, forma part de la llista de convocats ja que la seva expulsió no li impedeix jugar al camp de Cornellà.

Alineacions probables:

Espanyol: Kiko Casilla; Javi López, Raúl Rodríguez, Héctor Moreno, Dídac; Forlín, Romaric; Weiss, Verdú, Thievy i Rui Fonte.

Reial Mallorca: Aouate; Cendrós, Chico, Ramis, Bigas; Pereira, Joao Víctor, Pina, Castro; Víctor i Hemed.

Àrbitre: Iglesias Villanueva (comitè gallec)

Camp: Cornellà-El Prat

Horari: 18:00 hores.

stats