LLIGA DE CAMPIONS
Esports 27/04/2011

El ManU sentencia al camp del Schalke (0-2)

Martí Molina
1 min

Barcelona.El Manchester United va deixar pràcticament sentenciades les semifinals contra el Schalke 04, després d'imposar-se al camp del conjunt alemany. Ryan Giggs i Wayne Rooney, amb només dos minuts de diferència, van anotar els gols anglesos a la segona meitat.

El Manchester United va portar el pes del partit des del primer minut. Els homes que entrena Sir Alex Fergusson van sortir més endollats que el rival i de seguida van acostar-se amb perill a la porteria del Schalke. De fet, al minut 3 ja van tenir la primera gran ocasió, mitjançant Rooney, que va salvar el porter Neuer. I així fins a cinc vegades més durant la primera part, a xuts de Park, Chicharito Hernández, Vidic, Valencia i Giggs.

La defensa local feia aigües, i mentre que el porter Neuer s'erigia com l'heroi del partit, Van der Saar era un espectador més. Els alemanys no van crear ocasions reals de perill, i Raúl gairebé no va existir sobre el terreny de joc. Per al Schalke, l'empat a zero era un miracle al descans.

Però al segon temps els alemanys només van aguantar vint minuts. Al 67 Rooney feia una passada a Giggs, que es quedava sol a l'interior de l'àrea i anotava el primer gol. I tan sols dos minuts després, al 69, era Rooney qui rebia a l'espai i marcava el segon, en una jugada pràcticament calcada. El partit quedava tancat i l'eliminatòria vista per a sentència. El United acabava l'enfrontament amb un 66% de possessió. Dimecres vinent, a Old Trafford, els anglesos hauran de certificar el pas a la final de la Champions, dos anys després.

stats