EL RIVAL DE WEMBLEY
Esports 09/05/2011

El Manchester United mata el Chelsea i sentencia la Premier

El mateix dia que el Barça va sumar un triomf que el deixa a un punt del títol de Lliga, el seu rival a Wembley va fer tres quarts del mateix en un matx més emotiu en què va superar el segon classificat.

Adrià Soldevila
2 min
Els jugadors del Manchester United celebren la victòria d'ahir davant del Chelsea a l'estadi d'Old Trafford.

Barcelona.Old Trafford va viure ahir un dels partits més importants de la temporada per al seu equip de cara a les aspiracions d'aconseguir el títol de la lliga anglesa del 2011. Els red devils van deixar sentenciada la Premier League amb la victòria treballada i suada contra el seu principal perseguidor a la classificació, el Chelsea. Quan falten dues jornades, tenen sis punts d'avantatge respecte als blues . La lliga és al sac, però les matemàtiques diuen que encara no. La mateixa situació que el Barça. Els de Sir Alex necessiten sumar un punt dels sis que queden en joc per ser campions d'Anglaterra.

Un inici elèctric

L'empat a zero inicial va durar poc, i és que als 30 segons de partit, Chicharito Hernández va aprofitar una excel·lent passada del coreà Park Ji-Sung i un error en defensa de David Luiz i va definir davant de Petr Cech per marcar el primer gol, que va fer embogir els aficionats presents al Teatre dels Somnis. El gol va animar encara més els locals, que van agafar el control del partit i van aconseguir el segon després d'una bona centrada de Ryan Giggs i un remat de cap del serbi Vidic, absolutament sol a l'àrea petita. Aquest segon gol va fer que la pressió del United baixés, cosa que va provocar que el Chelsea agafés les regnes del partit i acabés la primera part amb la possessió molt favorable per als de Carlo Ancelotti.

El segon temps es va iniciar sense un clar dominador, amb el United aguantant el resultat i amb poques ocasions per als dos equips. En el minut 70, però, el Chelsea va aconseguir animar l'enfrontament i posar emoció al títol de lliga, amb un gol de Frank Lampard després de rematar amb la cama esquerra una cessió amb el cap de John Terry. Amb aquest gol es va obrir el partit i va tenir lloc una pluja d'ocasions, la més clara de les quals va ser per a Wayne Rooney, que va rematar una passada de la mort de Valencia, refusada gairebé sobre la línia de gol pel central brasiler Alex. Finalment, però, el partit es va acabar amb la victòria dels red devils i l'eufòria de jugadors i aficionats locals.

stats