Esports 24/07/2017

El Manchester United venç als penals en l'estrena del Reial Madrid

Diversos joves blancs destaquen en un primer duel de pretemporada que es repetirà en la Supercopa d'Europa

Modric pugna una pilota contra Andrés Pereira a Santa Clara

BarcelonaEl Reial Madrid ha caigut als penals en la seva estrena en aquesta pretemporada contra el Manchester United (1-1). Els gols els han anotat Lingard i Casemiro (de penal), encara que aquest últim ha sigut protagonista també perquè ha errat el penal decisiu en la tanda de desempat. Modric i diversos joves blancs han destacat en un partit que es repetirà el 8 d'agost, quan tots dos equips es trobin en la Supercopa d'Europa.

La falta de rodatge s'ha notat en un Madrid que ha topat amb un equip més compacte (el United ja portava disputats 3 partits). La imatge dels de José Mourinho ha sigut bona, tot i que també han evidenciat estar lluny del seu millor estat de forma. El tècnic dels anglesos ja va avisar que donaria minuts a alguns dels menys habituals, i no ha fet jugar cap espanyol (De Gea, Herrera i Mata).

Qui sí que ha marcat les diferències és Anthony Martial, que ha protagonitzat la jugada que ha donat origen al gol dels anglesos. El francès s'ha desfet en una jugada per banda de fins a tres jugadors blancs, per acabar assistint a Lingard perquè aquest anotés a plaer al minut 46. Al Madrid, mentrestant, hi destacava el talent d'un Modric que ha assumit amb classe el dorsal 10 que lluirà el proper curs.

A la segona part, Zidane ha apostat per joves com Achraf, Tejero, Manu, Óscar, Quezada, Franchu, Dani Gómez o el recentment fitxat Theo Hernández, que ha provocat el penal que transformaria Casemiro. Els joves blancs no han desentonat, i han mantingut viu el Madrid, que ha acabat cedint a la tanda de penals.