PREMIER LEAGUE
Esports 13/05/2012

Un gol a l'últim segon d'Agüero dóna al Manchester City la primera lliga des de 1968

Final històric de la Premier League. El City ha guanyat la seva primera lliga des del 1968 després de guanyar un partit que perdia 1-2 al minut 90

T.p.
Els jugadors del Manchester City, celebrant un gol

ManchesterEls dos eterns rivals de Manchester arribaven a la darrera jornada empatats a punts, però la diferència de gols ajudava el City. El Manchester City, que no guanyava la lliga des del 1968, ha vist ràpidament com l'United s'avançava al camp del Sunderland (0-1), amb gol de Rooney. Abans del descans, però, l'exjugador de l'Espanyol Zabaleta ha fet l'1 a 0 davant del Queen's Park Rangers, que lluitava per no baixar.

A la segona part, però, el QPR ha donat la volta al marcador amb gols de Cissé i Mackie (66'). Perdent 1-2, el City necessitava guanyar, ja que l'United també ho feia, i malgrat que jugava contra 10 homes no trobava el camí del gol. Amb 1-1, el visitant Barton havia vist la vermella per agredir Tévez. A mesura que passaven els minuts, el títol de lliga semblava més a prop de l'United, vigent campió, però en els darrers cinc minuts de partit tot ha canviat. Primer, Dzeko ha empatat de cap als 92 minuts. I en la darrera jugada del partit Agüero ha aprofitat una jugada de Balotelli per fer el gol que dóna al City la primera lliga des de 1968.

Els dos equips de Manchester jugaran la Lliga de Campions conjuntament amb l'Arsenal, tercer. El Tottenham, quart, encara no sap si jugarà la Champions. Si el Chelsea guanya la final de Munic es quedarà fora. Si la guanya el Bayern, la jugarà.

El Bolton, el Blackburn i el Wolverhampton baixen a Segona.