BÀSQUET: LLIGA ENDESA
Esports 21/01/2012

El Manresa vol bitllet per a una Copa del Rei que no juga des del 2004

àlex Gozalbo
1 min
Josh Asselin i Haukur Palsson després de guanyar a Vitòria.

BARCELONASet equips de la Lliga Endesa lluitaran aquest cap de setmana per repartir-se les tres últimes places per disputar la Copa del Rei. Entre els aspirants hi ha l'Assignia Manresa, que aquest vespre (19 hores, Teledeporte) rebrà l'Unicaja al Nou Congost.

L'equip que entrena Jaume Ponsarnau no en té prou amb la victòria, necessita guanyar; que dos equips d'entre el València Basket, el CAI Saragossa i el Fuenlabrada perdin, i, a més, superar aquests conjunts en basket average . La combinació és improbable, ja que aquests tres conjunts li porten entre 13 i 52 punts d'avantatge.

La dificultat de la fita, en canvi, no amaga l'excepcional primera volta que l'Assignia Manresa, que no juga la Copa des del 2004, completarà avui. L'equip suma ja set victòries, tres menys que les que va aconseguir en tota la competició la temporada passada. Ponsarnau, que no ha pogut utilitzar des de fa uns quants partits Román Montáñez i Javi Rodríguez, té el dubte d'Haukur Palsson, amb un esquinç.

El Cajasol Banca Cívica, el València Basket, el CAI Saragossa, el Fuenlabrada, el Lagun Aro GBC i el Gescrap Bizkaia són la resta d'equips que aspiren a una de les tres places lliures.

stats