Esports 27/02/2011

81-70: L'Assignia Manresa es desinfla en el quart final

L'Assignia Manresa ha mantingut les seves opcions a la victòria fins al quart final a Sant Sebastià, però finalment ha sucumbit per 81-70 davant l'empenta del Lagun Aro

A l'aler Andy Panko se li escapa la pilota davant el pivot serbi Majstorovic.

Sant SebastiàEl partit ha mantingut un guió gairebé inalterable durant els 30 primers minuts, amb molta igualtat però amb domini al marcador d'un conjunt català liderat per Slokar, que ha minimitzat l'aportació de l'home més valuós dels locals, Andy Panko.

L'Assignia Manresa ha estat a punt de trencar el partit en el segon temps, quan s'ha escapat 38-45 gràcies a les accions de San Miguel i Montáñez.

Els aficionats que s'han congregat al Sant Sebastià Arena s'han temut el pitjor. El seu equip estava bé en defensa però molt espès en atac i el Manresa ho ha aprofitat per a "tractar-lo de tu".

El partit tenia tots els ingredients per estar abocat a un final d'infart, però tot ha canviat a favor dels locals a partir del minut 32.

El Lagun Aro ha tancat el rebot defensiu, ha empatat el xoc a 57 i ha protagonitzat una reacció espectacular que l'ha portat fins a un 76-66 a dos minuts per al final, cosa que li ha permès gestionar els últims instants amb tranquil·litat i gaudir del segon triomf consecutiu al seu feu.

Fitxa tècnica

81 - Lagun Aro GBC (18+15+22+26): Uriz (6), Baron (18), Panko (18), Doblas (10), Tskichshvili (2)-cinc inicial- Miralles (8), Lasa, Salgado (13), Kone (4), Alfonso Sánchez, Lorbek (2).

70 - Assignia Manresa (19+17+21+23): Llorca (6), Grimau (9). Lewis (4), Slokar (16), San Miguel (12) -cinc inicial-, Baptist, Montañez (11), Gladyr (7), Daniel López, Majstorovic (5), Oriola.

Àrbitres: De la Maza, Cortés, Montserrat. Han exclòs per cinc faltes Doblas i Slokar.

Incidències: Uns 5.500 espectadors al Sant Sebastià Arena 2016.