Esports 01/05/2011

Marc Gasol elimina els Spurs i ja pensa en 'Durantula'

à. G.
1 min

Barcelona.El que no va aconseguir el seu germà Pau, superar la primera ronda del play-off amb els Memphis Grizzlies, ho ha fet Marc Gasol. El pivot català ha contribuït a una gesta històrica ja que, des que la primera ronda es juga al millor de set partits, tan sols un equip havia aconseguit eliminar el millor conjunt de la conferència.

Marc Gasol, però, no es conforma amb haver eliminat els San Antonio Spurs (2-4) i ara ja té un nou repte ficat al cap: eliminar els Oklahoma City Thunder. El conjunt, que entrena Scott Brooks, té dos jugadors claus en el seu joc; Russell Westbrook i Kevin Durant. Per aturar el base, Lionel Hollins medita utilitzar Tony Allen. Per esborrar l'aler, conegut com Durantula , la cosa es complica.

Kevin Durant, que al llarg de la temporada anotava una mitjana de 27,7 punts, ha sumat 32,4 punts per nit en la primera eliminatòria contra els Denver Nuggets. És tot un perill.

Tot i que durant la temporada regular, els Memphis Grizzlies han guanyat tres dels quatre enfrontaments directes, tothom dóna com a favorits els Oklahoma City Thunder, però això poc importa a Marc Gasol i companyia, acostumats a trencar pronòstics.

stats