INTERNACIONAL
Esports 05/04/2012

El català Marc Crosas jugarà la final de la Champions de la Concacaf amb el Santos Laguna mexicà

El jugador gironí és titular amb el Santos Laguna, equip que jugarà la final de la Champions local contra el Monterrey, vigent campió de la competició

Toni Padilla
1 min
Marc Crosas, durant el partit Santos Laguna-Toronto de semifinals de la Champions de la Concacaf

BarcelonaEl Santos Laguna, líder de la lliga mexicana, jugarà la final de la Champions de la Concacaf després de golejar per 6-2 el Toronto, equip canadenc que juga a la lliga dels Estats Units. El partit d'anada va acabar 1-1.

El català Marc Crosas, ex-jugador del Barça, el Lió, el Celtic i el Volga rus, jugarà així la seva primera final internacional. Crosas va arribar fa quatre mesos al Santos Laguna, entrenat per Benjamin Galindo, i s'ha convertit en titular indiscutible. El primer gol mexicà del partit d'ahir va iniciar-se amb una gran assistència seva al davanterr Herculez Gómez, autor de tres gols.

La final de la Champions local serà un duel del nord de Mèxic entre el Santos Laguna i el Monterrey, vigent campió de la competició. El guanyador de la Champions jugarà el Mundial de clubs. La Concacaf és la federació que aplega els països de l'Amèrica del Nord, Amèrica Central i el Carib. La Champions de la Concacaf es va reorganitzar de nou el 2008 per imitar la Champions d'Europa i sempre l'han guanyat equips mexicans.

Crosas, de 24 anys, es va formar al Barça, on debutaria amb el primer equip. Va ser cedit al Lió, on va guanyar una lliga i una Copa de la lliga. Al Celtic va guanyar una Copa de la Lliga.

stats