MAL PARTIT DEL MADRID, ESPECTACLE DEL PORTUGUÈS
Esports 20/12/2010

Mourinho desvia l'atenció al seu estil

Després d'un partit força dolent del Madrid amb el Sevilla, i d'haver-lo guanyat per la mínima i amb 10 homes, Mourinho va sortir a la sala de premsa com un bou i va envestir l'àrbitre, el Barça i el propi club.

Martí Molina
2 min
José Mourinho no va voler pronunciar-se sobre el partit que el seu equip va jugar contra el Sevilla i va ser crític amb el seu club.

BARCELONA.José Mourinho no es va voler mossegar la llengua després del partit contra el Sevilla, i va carregar contra el col·lectiu arbitral i contra els dirigents del seu propi club, en una nova demostració d'intel·ligència del portuguès, que va utilitzar les seves declaracions explosives per tapar la mala imatge del Madrid en el partit contra el Sevilla, que els blancs van guanyar amb un solitari gol de Di María.

La primera atzagaiada va ser contra el propi club. "M'han passat un full amb tretze errors arbitrals perquè els comenti", va dir Mourinho en un to crític. "És una vergonya que en un club com el Reial Madrid hagi de ser sempre jo qui defensi l'equip d'aquests escàndols. Vull que la gent del club es mulli", va dir apuntant a la directiva.

El tècnic portuguès, que aquesta setmana no podia comptar amb Xabi Alonso per acumulació de targetes, també va repartir contra els àrbitres i el comitè de competició. "Aquesta jornada s'havien creat les condicions perquè estiguéssim a quatre o cinc punts del Barça. És una frustració per aquells que s'ho esperaven; això ens reforça a nosaltres", va dir Mourinho.

L'entrenador també va tenir paraules d'elogi cap als seus jugadors, a qui va qualificar "d'un altre món". I és que l'entrenador madridista considerava que "cal estar feliç després d'aconseguir el que semblava impossible amb ells".

El portuguès va fer aquestes declaracions després de guanyar el Sevilla per 1 a 0, en un partit on pràcticament no hi va haver futbol, especialment al primer temps; i on els aficionats que omplien el Bernabéu van xiular els seus jugadors. De fet, el mateix Mourinho va ironitzar dient que "no pagaria ni un euro per veure aquest partit. Si estigués a casa, el trec i poso un altre canal".

La segona meitat, en canvi, va ser més animada: Negredo, pel Sevilla, va tenir el gol a les botes, però va fallar un u contra u davant Casillas; i poc després el Madrid es va quedar amb deu per l'expulsió de Carvalho, per un cop de colze al mateix Negredo, molt protestada pels blancs. I encara hi va haver temps per més polèmica, quan els madridistes van reclamar penal sobre Granero.

Tot plegat va encendre els ànims del Bernabéu. L'equip es va llançar a l'atac i Di María, a la mitja hora de joc, aconseguia superar Palop després d'una mala sortida del porter sevillista. Va ser l'única espurna de joc en un partit gris.

stats