Esports 21/02/2011

Massa: "No era el moment adequat per anar a Bahrain"

1 min

Montmeló (Vallès Oriental)El brasiler Felipe Massa (Ferrari) s'ha alegrat avui de la decisió d'anul·lar els últims entrenaments i el GP a Bahrain, ja que entén que no és el moment adequat per viatjar a l'illa del Golf Pèrsic per l'enrenou social que s'hi viu.

Després d'una jornada pletòrica del pilot brasiler, que ha marcat el millor temps de la jornada, i dels quatres dies d'entrenaments al circuit de Catalunya, Massa ha dit en l'hospitalitat de Ferrari que se sentia una mica inquiet amb les notícies que arribaven des de Bahrain.

"En aquest moment, estan succeint fets preocupants a Bahrain. En un moment com aquest, no podem anar-hi amb una carrera de Fórmula 1. No podem pels aficionats del país ni pels aficionats de tot el món que ens estarien veient per televisió", ha remarcat Massa.

"No era el moment adequat per viatjar a Bahrain. Ni tampoc per al país, que portéssim allà una carrera de Fórmula 1. És un país que m'agrada i que em ve de gust, on la gent és molt entusiasta. És millor trobar-nos tots quan s'aconsegueixi la tranquil·litat", ha destacat en una trobada amb els informadors.

Al canvi de calendari, Massa hi ha vist la part interessant perquè "la fàbrica podrà treballar una mica més".

stats