Esports 13/01/2012

Maxwell: "He rebut una lliçó de futbol al Barça"

Martí Molina
1 min
Maxwell: "He rebut una lliçó de futbol al Barça"

BARCELONADesprés que Barça i París Saint-Germain arribessin a un principi d'acord per al traspàs del brasiler Maxwell, ahir es va tancar definitivament, i finalment serà per un període de tres anys i mig. També ahir es va oficialitzar el cost de l'operació, que serà de 4 milions d'euros (el Barça havia pagat a l'Inter 5 milions, sumant la quantitat fixa i la variable).

En un acte en què es va mostrar ambiciós de cara al seu futur, Maxwell va elogiar el seu passat al Barça, club al qual va estar dues temporades i mitja: "Ha sigut un període en què he après un munt de coses, ha sigut una lliçó de futbol".

El brasiler, de 30 anys i que podria debutar aquest mateix dissabte en partit de lliga, a casa, contra el Tolosa (21 h), explicava que afronta la nova etapa al PSG "motivat per un projecte d'un club que té voluntat de créixer". I malgrat que va reconèixer que el nivell futbolístic del Barça és "molt alt", va dir que no es considerava l'ambaixador d'aquesta idea: "Tractaré d'adaptar-me al que em demani l'entrenador [Carlo Ancelotti], que ha demostrat que sap com guanyar molts títols".

stats