08/09/2012

El Mendes Team

2 min
Jorge Mendes i Cristiano Ronaldo després de rebre uns premis  a Dubai la temporada passada.

L'aturada de Primera Divisió d'aquesta setmana ha estat molt més moguda del que s'esperava. I és que aquests dies acostumen a ser un moment en què els mitjans de comunicació esportius van ben secs d'actualitat. Però també pot ser un bon moment per destapar algun tema que ràpidament acapararà tota l'atenció en no trobar competència informativa.

I aquesta última teoria és la que comença a sonar amb força per Madrid. I darrere de tot plegat hi trobem un nom ben conegut als despatxos del Bernabéu: Jorge Mendes.

En principi tot podia semblar una enrabiada de Cristiano Ronaldo i prou. Però a mesura que passen els dies, sembla que l'astre portuguès estava perfectament assessorat per Jorge Mendes. I evidentment per José Mourinho. I tot agafa encara més sentit després de sentir les declaracions del pare de Falcao deixant-se estimar pel Madrid. Un Falcao a qui també representa Mendes.

Mendes ja està pensant en la pròxima temporada i està confeccionant gairebé tot un equip sencer: el Chelsea. Abramóvitx hauria parlat amb l'agent de jugadors i, amb els diners de l'un i els contactes de l'altre, estarien preparant un superequip, el Mendes Team. Entrenat per Mourinho, evidentment, i amb jugadors com Cristiano Ronaldo i el colombià Falcao com a estrelles, que tenen tot un any per abandonar els seus respectius clubs.

I per això ja comença a preparar el terreny. Mourinho ho té clar: vol guanyar la Champions i marxar per la porta gran. A Cristiano Ronaldo l'han convençut que no se sent estimat i que hauria de cobrar més diners. I li han teixit una estratègia que ha indignat Florentino Pérez, que estaria disposat a despendre's d'ell a final de temporada si li guanya la tan preuada décima . I Falcao ja ha creat un escenari de mala maror en una afició a qui no li agraden els jugadors que somien jugar al Madrid. I com que saben que entre Florentino i Gil Marín hi ha aquest pacte de cavallers de no vendre's jugadors, l'única sortida haurà de ser cap a l'estranger.

Tot plegat, una jugada complicada i complexa. Però venint de la societat Mendes- Mourinho, res ens ha de sorprendre. Al juny sortirem de dubtes. Però atents, perquè segur que durant la temporada en veurem més senyals.

stats