MUNDIAL 2014
Esports 03/06/2012

Messi brilla amb llum pròpia i l'Argentina goleja l'Equador (4-0)

L'Argentina lidera el grup de classificació per ser al Mundial a l'Amèrica del Sud després d'un gran partit dels seus davanters

T.p.
Messi, atacant tot sol la defensa de l'Equador

BarcelonaMessi i Mascherano han jugat com a titulars en el triomf de l'albiceleste davant de l'Equador. L'equip d'Alejandro Sabella, amb un atac contundent, ha golejat ja durant el primer temps amb un Messi brillant que ha participat en els tres primers gols. Mascherano, jugant al mig del camp, també ha ofert una bona actuació. Els dos jugadors del Barça han jugat els 90 minuts.

Messi, que ha escoltat com els aficionats locals no deixaven de cantar el seu nom, ha iniciat la jugada del primer gol, d'Agüero (23'), ha fet l'assistència del 2-0 d'Higuaín (29') i ha fet el tercer amb un gran xut després d'una jugada individual preciosa (30'). Messi per cert, ha celebrat el seu gol posant-se la pilota sota la samarreta per dedicar el gol a la seva parella, que espera un nen. A la segona part, Messi ha seguit enlluernat amb jugades individuals. Una ha acabat amb el quart gol, obra de Di Maria (77').

Amb aquesta victòria, l'Argentina lidera el grup de classificació per ser al Mundial del Brasil del 2014 superant l'Uruguai, que ha empatat 1-1 a casa amb Veneçuela. L'Argentina ha jugat cinc partits fins ara dels 16 que haurà de jugar. Ha derrotat a Xile (4-1), Colòmbia (1-2) i l'Equador, ha empatat 1-1 a casa amb Bolívia i ha perdut 1-0 a Veneçuela. L'equip de Sabella juga un amistós amb el Brasil el proper dissabte a Nova Jersey (Estats Units).

Argentina: Sergio Romero, Clemente Rodríguez, Garay, Federico Fernández, Zabaleta, Mascherano, Gago, Di Maria (Maxi Rodríguez, 82'), Higuain (Lavezzi, 73'), Messi i Agüero (Sosa, 63')

Equador: Domínguez, Guagua, Noboa, Ayoví, Benítez (Ibarra, 86'), Suárez, Quiñonez, Valencia (Montero, 46'), Saritama (Ayoví, 39'), Achilier i Campos

Gols: 1-0 Agüero (22´), 2-0 Higuaín (29'), Messi (30') i 4-0 Di Maria (77')