SELECCIONS
Esports 07/09/2012

Espanya i el Brasil juguen un amistós i Messi un partit de classificació per ser al Mundial

Diferents competicions per als jugadors internacionals del Barça, amb Song lluitant per ser a la Copa d'Àfrica

T.p.
1 min
Leo Messi amb la selecció argentina a Buenos Aires

BarcelonaEspanya juga aquest divendres a les 22.00 (TVE) un amistós contra l'Aràbia Saudita de Frank Rijkaard a Pontevedra. Espanya, que debutarà el proper dimarts, dia 11, a Tbilissi contra Geòrgia a les eliminatòries per ser al Mundial, ha convocat Valdés, Piqué, Cesc, Xavi, Villa, Iniesta, Busquets, Pedro i Jordi Alba. Villa pot tenir minuts avui, tal com va confirmar el seleccionador. Aquest divendres es juguen els primers partits de classificació per al Mundial a Europa.

A l'Amèrica del Sud, en canvi, ja fa mesos que juguen la fase de classificació per ser al Mundial amb un grup únic de 9 seleccions en què els quatre primers es classifiquen i el cinquè jugarà un play-off contra un equip de l'Àsia). Després de les primeres sis jornades sobre 18, tant l'Argentina de Messi i Mascherano com el Xile d'Alexis es classificarien. Aquests dies l'Argentina juga dos partits: el primer serà la nit de divendres a dissabte contra el Paraguai a casa (1.05 h. / Esport 3) i el segon a Lima, contra el Perú, dimarts vinent. Xile, que lidera el grup, només juga un partit: serà dimarts a Santiago de Xile contra Colòmbia.

Amistós del Brasil

En canvi, el Brasil no haurà de viure cap fase classificatòria, ja que els organitzadors tenen garantida la participació. De totes maneres, la selecció canarinha, amb Dani Alves i Adriano, juga dos amistosos a casa. El primer rival serà Sud-àfrica a Sao Paulo (20.40 / Nitro) i el segon la Xina, dilluns a Recife.

També juga el Camerun d'Alex Song, que busca ser a la Copa d'Àfrica del proper gener del 2013. Els 'lleons indomables' juguen contra Cap Verd el partit d'anada d'una eliminatòria on el guanyador es classifica.

stats