FUTBOL
Esports 22/06/2012

Messi: "M'encantaria fer tota la carrera al Barça"

Leo Messi vol acabar la seva carrera futbolística al Barça. Així ho va dir a Bogotà, on aquesta matinada ha jugat la Batalla de les Estrelles, un partit benèfic a favor de diverses fundacions colombianes.

Nuria García
2 min
Messi: "M'encantaria fer tota la carrera al Barça"

BARCELONA.Leo Messi està passant un gran moment personal. Després de superar gran part dels rècords possibles durant aquesta temporada amb el Barça, el crac argentí és feliç al club blaugrana, on assegura que vol acabar la seva carrera. "No penso a marxar al Reial Madrid, el Barça és casa meva i m'encantaria fer tota la carrera futbolística aquí. Fins que pugui, potser fins que em retiri. Tant de bo sigui així", va dir Messi, que ara és a Bogotà. El crac argentí és a la capital colombiana, on a les dues de la matinada ha jugat la Batalla de les Estrelles, un partit amistós en què també han participat altres jugadors del Barça com el porter José Manuel Pinto i el migcampista argentí Javier Mascherano en benefici de dues fundacions colombianes i de la del mateix crac argentí.

L'elecció de Tito com a nou tècnic

Pel que fa al Barça, Leo Messi va assegurar que la marxa de l'entrenador Pep Guardiola del club blaugrana li va "doldre" perquè no se l'esperava, però es va mostrar satisfet de l'elecció de Tito Vilanova per substituir-lo. "És una persona que coneixem, que sap treballar de la mateixa manera que ho feia Guardiola i això farà que amb ell no canviï gaire la manera de treballar, tot serà similar", va explicar.

Precisament, el davanter canari Pedro Rodríguez també va parlar de la marxa de Pep Guardiola del club blaugrana en una entrevista al Catalunya vespre esports de Catalunya Ràdio. "La marxa de Guardiola va ser dura -va dir el jugador-. Per a mi és una persona molt important pel fet que va ser qui em va donar l'oportunitat de jugar al primer equip. He viscut moltes coses amb ell. Va ser un cop dur, però també és una bona notícia que hagin escollit el Tito com a entrenador".

Jordi Vinyals, tècnic del Juvenil A

D'altra banda, el club va anunciar ahir que el tècnic Jordi Vinyals serà el relleu d'Òscar Garcia i Pep Muñoz a la banqueta del Juvenil A. Vinyals, que aquesta última temporada va entrenar l'Hospitalet a Segona Divisió B, va coincidir amb el tècnic del primer equip blaugrana, Tito Vilanova, al Terrassa el 2005. Llavors, Vilanova n'era el secretari tècnic i ell l'entrenador. A més, al seu costat a la banqueta hi seia Jordi Roura com a segon entrenador, rol que ara desenvoluparà al Barça al costat de Tito Vilanova.

Vinyals, que ha signat per a les pròximes dues temporades (fins al 2014), coneix el Barça perquè es va formar com a jugador a les categories inferiors del club i va arribar a debutar amb el primer equip blaugrana durant els anys 80.

stats