PRIMERA DIVISIÓ
Esports 14/04/2012

Messi pot igualar avui el rècord de 10 jornades de Lliga consecutives marcant gols

Si marca avui, Messi sumaria 10 partits de Lliga seguits marcant, cosa que fins ara només han aconseguit Mariano Martín i el brasiler Ronaldo

Ara
1 min
Leo Messi, a Saragossa

BarcelonaMessi no va marcar contra l'Sporting de Gijón, ja que estava sancionat i no va poder disputar el partit. En els darrers 9 partits consecutius de Lliga, doncs, Messi ha marcat 11 gols. Ara busca els 10 partits consecutius. Si ho aconsegueix, igualarà el rècord de Mariano Martín amb el Barça la temporada 1942/43 i de Ronaldo la 1996/97.

Messi, que porta 61 gols oficials aquesta temporada, visita avui el Llevant, conjunt contra el qual ja ha marcat tres gols abans. Messi va iniciar la seva ratxa amb els quatre gols al València (5-1). Després, en va fer un de falta al Vicente Calderón, es va perdre per sanció el Barça-Sporting (3-1), va fer dos gols més a Santander, un altre al Sánchez Pizjuán contra el Sevilla (0-2), tres més al Granada (5-3), un al Mallorca (0-2), un a l'Athletic (2-0), dos al camp del Saragossa (1 -4) i, finalment, el darrer contra el Getafe.

stats