FUTBOL
Esports 06/09/2017

Messi es complica el Mundial

L'Argentina empata amb Veneçuela, cuer del grup sud-americà, i ara mateix jugaria la repesca

A.l.
Messi després de l'empat contra Veneçuela

BarcelonaNi Jorge Sampaoli ha aconseguit donar alegria a l'Argentina de Leo Messi. L'equip 'albiceleste' ha empatat aquesta matinada contra Veneçuela, cuer del grup sud-americà, i es complica encara més la classificació per al Mundial de Rússia. Després de l'1-1 al Monumental de Buenos Aires, els argentins són cinquens del seu grup i haurien de jugar una ronda de repesca. L'equip liderat per Messi té dos partits per refer la situació, el 5 d'octubre contra el Perú (quart ara mateix, amb els mateixos punts que l'Argentina) i el 10 d'octubre contra l'Equador (encara amb opcions).

Contra Veneçuela, el conjunt de Sampaoli no ha pogut desplegar el seu futbol, i fins i tot ha vist com els visitants s'avançaven al marcador gràcies a un gol de Jhon Murillo. Només tres minuts després, un gol en pròpia porteria de Rolf Feltscher ha donat vida a l''albiceleste', que ha sortit amb Di María, Dybala i Icardi acompanyant Messi en punta d'atac, mentre Sergio Agüero s'ha quedat sense jugar. Javier Mascherano també ha disputat els 90 minuts.

Sampaoli ha lamentat la falta "d'encert" del seu equip, molt "superior" davant Veneçuela però sense concretar les ocasions del primer temps. A la represa, en canvi, Argentina ha abaixat el nivell de joc i acaba aquesta finestra internacional amb dos punts en dos partits.