Barça
Esports 19/10/2011

Messi: "La fama i els diners no són el més important, ningú no hauria de perdre mai la humilitat"

"Jo no sóc millor o pitjor persona pel què tinc, ni em crec més que ningú, en absolut", ha afirmat l'argentí en una entrevista a la revista La Garganta Poderosa

Ara
1 min

BarcelonaEl davanter del Barça Leo Messi ha concedit una entrevista a la revista argentina La Garganta Poderosa, en què ha deixat afirmacions tan interessants com que "Mai ningú no hauria de perdre la humilitat", perquè, diu Messi, "La fama i els diners no són el més important a la vida". "Jo no sóc millor o pitjor persona pel què tinc, ni em crec més que ningú, en absolut", afegeix l'argentí.

El blaugrana també ha comentat: "Intento fer les coses bé, perquè sé que hi ha molts nois que es fixen en mi, i és un orgull ser un exemple per a ells pel què faig dins del camp, però sobretot pel comportament que tinc fora, sent humil, sense oblidar d'on ha sortit un mateix i lluitant sempre".

Messi també ha parlat dels problemes de molta gent, com les drogues i l'alcohol, addiccions que atribueix a "la manca d'oportunitats", causada per la falta "d'educació" i de "moltes altres coses". Per això, insisteix en què ell intenta sempre "treballar amb els més petits, per evitar que arribin a cometre aquests errors".

El paper a la selecció

A més, en l'entrevista, l'argentí assegura que tot el que es diu d'ell a l'albiceleste no li "interessa" i no hi dóna "importància", perquè, diu: "No he de demostrar res a ningú. Jo sé molt bé el que sento i sé d'on sóc".

Messi també reconeix que voltar pel món i "veure banderes o samarretes del 'Che' Guevara, o de Maradona" l'"emociona", i que "veure samarretes de la selecció argentina amb el seu nom" és "el màxim".

stats