ACTUALITAT
Esports 23/03/2012

Messi: "És un orgull formar part de la història del club"

Un cop finalitzat el partit contra el Granada i convertit en el nou màxim golejador de la història del Barça, amb 234 gols, Leo Messi ha parlat amb el diari argentí Olé sobre les seves sensacions després de superar el rècord de César.

L. Valls / N. García
2 min
Leo Messi només ha parlat amb Olé després del rècord.

BARCELONALeo Messi continua fent història a Can Barça. Després de convertir-se en el jugador més jove del Barça en marcar un gol a la Lliga, dimarts contra el Granada va superar la fita històrica d'un altre mite blaugrana, César Rodríguez. Amb 234 dianes, Messi ja és el nou màxim golejador del FC Barcelona en partits oficials.

Un cop va finalitzar el partit Messi va concedir una entrevista al diari Olé . "Em sento tranquil, com sempre", assegurava el blaugrana amb la pilota a les mans, que, tot i així, no podia amagar l'alegria que sentia. "La veritat? Estic molt content. És que mai vaig somiar ser el màxim golejador de la història del Barça", admetia l'argentí.

Amb només 24 anys (i amb molts més que li queden) Messi ha entrat a la història del Barça per la porta gran. El futbolista de Rosario va arribar al club blaugrana amb només 13 anys. Durant tot aquest temps s'han beneficiat l'un de l'altre i han aconseguit un fort vincle."Sempre vaig voler tornar al Barça tot el que em va donar. És un orgull formar part de la història del club", indicava. I tot i ser conscient dels seus mèrits no va voler oblidar la feina de tot el seu l'equip: "No hauria aconseguit això sense l'ajuda dels meus companys".

Molt probablement tothom té al cap un dels 234 gols de Messi, el que per a cadascú és el millor. Però el blaugrana no en té cap de preferit: "El meu millor gol? No ho sé... Tant el primer que vaig fer al Barça com l'últim, com tants altres. Tots són importants per a mi".

Messi es va mostrar content en saber que des de la seva terra havien rebut la notícia del seu rècord amb molt entusiasme: "M'alegra que al meu país estiguin contents per mi".

Keirrison, cedit al Coritiba

El Barça va anunciar ahir que ha arribat a un acord amb el Coritiba per a la cessió de Keirrison de Souza Carneiro al club brasiler per dues temporades. El jugador, que va fitxar pel Barça procedent del Palmeiras l'estiu del 2009, té contracte amb el club blaugrana fins a la temporada 2013/2014 i, per tant, si no hi ha res estrany, acabarà la seva vinculació amb el Barça amb aquesta cessió.

Keirrison, que no ha debutat amb el Barça, ha anat cedit al Benfica, el Fiorentina, el Santos, el Cruzeiro i ara al Coritiba, el club que el va veure debutar com a professional.

stats